Servisi

Servisi

Servisimi i te gjitha llojeve te veturave

Kontrollimi teknik - Homologimi

Kontrollimi teknik - Homologimi

Kontrollimin teknik për të gjitha mjetet e lehta dhe të rënda deri në 10 ton me teknologji dhe pajisje moderne gjermane.

më shumë

shërbimet

Servisimi i automjeteve
të lehta

Ofrojmë cilsë të lartë në kryerjen e intervenimeve dhe servisimeve, duke ofruar kualitet, shpejtësi dhe
cilësi të pakrahasuar në vendin tonë.

më shumë

Kontrollimi
teknik - homologimi

Qendrën për kontrollim teknik që ju ofron shërbime cilësore dhe profesionale përmes teknologjisë
së fundit gjermane.

më shumë

Keni mbetur në rrugë dhe ju duhet ndihmë, atëherë na kontaktoni
në numrat e paraqitur

044 338 463 

ose

049 593 002

foto galeria

Lokacioni


Bazuar në kërkesat e klientëve, Servisi Krasniqi vazhdimisht ka sjellë risi dhe vendosur standarde të reja. Në mënyrë të vazhdueshme është zgjeruar kapaciteti i servisit dhe ky zgjerim pritet të vazhdojë edhe në të ardhmen.

më shumë